Rotsne

Hjemmeværnet har ikke nosser

In Uncategorized on juli 19, 2009 at 4:58 pm

OK. Vi klager over at visse grupper af indvandrere hænger på gadehjørnerne. De overfalder motorcykelbander for at overtage et marked som politiet for længe siden skulle have taget livet af ved at gøre fuldstændig på samme måde som de gør idag, nemlig ved at sikre at de ikke kan føre sig frem som velhavende folk og negative rollemodeller, men politiets omstillingsparathed er en anden snak.

Så er der pludselig en kvinde som vil gøre en indsats for det samfund hun bor i. Hun rejser sig fra sofaen som en mønsterbryder og taget hjemmeværnets grunduddannelse med udmærkelser på visse områder.

Alle er tilfredse. Mod forventning ser man pludselig en arbejdsindsats og hjemmeværnet skriver endda om det i deres blad indtil ……

…. at en vågen politiker fra Dansk Folkeparti ser hende på hjemmeværnets hjemmeside og træder i aktion. Kvinden har glemt at tage sit tørklæde af. Der er imod et uniformsreglement, som er lavet i en tid hvor at missionen var at beskytte Danmark imod de kommunister som havde gemt våben fra anden verdenskrig og hvor medlemmerne af hjemmeværnet var bedsteborgere med hang til motion ganske som vi så det i filmen: Det støver stadig med Dirch Passer og Jørgen Weel.

Men det er ikke længere hjemmeværnets funktion at fungere som et alternativ til de skjulte kommunistiske grupperinger der som bekendt stod parat til et kup i påsken 1948 hvor at deres allierede skulle være gået i land på Sjælland hvis ikke velmenende allierede havde advaret os. De skjulte grupperinger sidder idag på plejehjem eller er gået bort i almindelig udsvævelse med alt for mange bajere og alt for meget rød kød.

Idag skal det danske forsvar sættes ind over hele kloden styret af hvor at vores politikere mener at det giver mest goodwill i forhold til vores internationale samarbejdspartnere. Det har medført at de er kastet ud i forskellige missioner uden det rigtige udstyr og det har udpint vores mandskab. I dette nye politiske spil kommer hjemmeværnet ind som aflastning ved bevogtning af baser og andre vigtige ejendomme.

Ser vi på hvad et land som England har tilladt i deres Uniformsreglement når de har skullet have soldater i selv de fjerneste afkroge af verdenen står det klart at et simpelt tørklæde ikke gør den store forskel.

Men hvor at vi var mange som troede at vores engagement var et spørgsmål om en kamp på terrorisme hvilket basalt set blot er en variant af bekæmpelse af kriminalitet, så er argumentet pludselig at vi udkæmper en værdikamp. Vi skal omvende andre folk så de fremstår i vores billede. Dermed gør DF-politikeren vores væbnede indsats til et kristent korstog.

Hjemmeværnet havde ikke modet til at stå imod denne kritik. Den politiske ledelse i form af den kommitterede som det så fint hedder meldte ud af et tørklæde ikke kan lade sig gøre. Dermed fik vi svaret på hvad den kommitterede egentlig får sin tid til at gå med. Det er ikke småpenge som han får.

Så tørklæde er yt og bøllehat er in jvf. en artikel i Politiken. Dvs. sålænge at folk selv vil betale for at smide en vigtig del af deres beskyttelse og dermed stille sig ringere sikkerhedsmæssigt end eksperterne mener de bør være beskyttet.

Hjemmeværnet har travlt med at forklare at de ikke har givet efter overfor Dansk Folkeparti og at det ikke er fordi at det er udtryk for noget kvindeundetrykkende at bære tørklæde, men faktum er at det er et nederlag.

Men hvad er faren ved at have en kvinde rendende rundt med tørklæde? Svaret blæser i vinden. Var det undergravende virksomhed hun var ude på, så havde hun vel taget uddannelsen uden.

Sagen sender et kraftigt signal til kvinder fra denne sub-kultur. I må blive hjemme ved kød-gryderne og bøje Jer for Jeres mænd, hvis I ikke fra starten af som teenager står frem og risikerer æresdrab. Det er en farlig kurs at gå ind på. Vi skal hive disse unge kvinder ind i vores fællesskab så de får nogle allierede til at bryde med de undertrykkende elementer i deres kultur. I perioder må vi gå på kompromis, vi må tage risiko. Præsident Lincoln sagde: Hold dine venner tæt til dig og dine venner tættere på.

Vi må ikke glemme at hjemmeværnet blev skabt til at tøjle elementer som ellers kunne finde på at gemme en AK-47 på loftet og opsøge en sub-kultur der ville omstyrte vores samfundsstruktur. Nu er hun og andre kvinder med samme kulturelle baggrund blevet fortalt at hun hellere må opsøge andre og mindre kontrollerede cirkler, hvis hun ønsker friluftsliv, struktur og omgang med våben.

Er det smart?

To debatter kører i Danske aviser. Der er rige muligheder for at komme med input hvis man mener noget om det:
Tørklæder i hæren – OK for mig (BT debat)
Indland: DF vil forbyde tørklæder i Hjemmeværnet

Reklamer
  1. Hjemmeværnet blev ikke skabt for at “tøjle elementer”. Hjemmeværnet blev skabt efter ordene “aldrig mere en 9. April”, forstået på den måde, at Danmark aldrig nogensinde mere skulle blive overrumplet så let som tyskerne gjorde da da “angreb” Danmark under 2. verdenskrig. Landet ville på den måde have mange tusinde folk under våben, som så kunne forsvare Danmark.

  2. Hvis man skal stå hjemmeværnets egen hjemmeside til troende og det kan man godt være i tvivl om efter de sidste dages begivenheder, så blev hjemmeværnet for alvor fasttømret efter at invasionen i Påsken 1948 blev afværget 5 minutter i 12.

    Værnets historie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

When far from home

When you are not home, you are not you

Uddannelse til ingenting

om mit liv efter uddannelse og inden jeg forhåbentlig snart kan stoppe med at arbejde igen

Jack1993's Weblog

Just another WordPress.com weblog

Sex and Other Four Letter Words...

Stories and Essays seeking Truth through Controversy

Missing TTI Victims Teens

Victimized Teens missing as result of the Troubled Teens Industry

Henrik Hansen's blog

Henrik Hansen's blog on everything and everybody

Søren Hansens blog

It's my life.

Jens Sørensens blog - tanker fra et eksil

Studerende og bitter i en afkrog fjernt fra civilisationen

Little Wordlings

Poetry, Science and other Wordlings

Ude er godt men hjemme er bedst

En side for dem som overvejer at leve og studere i udlandet

birthe1951

Birthe født i 1951 - om mit liv og mine holdninger

Bentes hjemmeblog's Blog

Lidt om vores families liv

Today a child died

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggers like this: