Rotsne

Den værste EU krise nogensinde?

In Politik on oktober 23, 2009 at 12:55 pm

I dag kapitulerede Tjekkerne og de sender derved deres befolkning imod en uvis fremtid som egnsudviklingsområde for Tysk industri om føje år.

Irerne har også tidligere sagt ja. Stillet overfor en kommende katastrofe på linie med den fejlslagne katoffelhøst i årene 1845-49 havde de intet valg. Hvor at deres engang så stolte forfædre udstod at blive tortureret ved at få en løkke om halsen og blive hængt indtil at de var bevidstløse for derefter at blive genoplivet så de kunne få en tur til, så ved den moderne Irer at det er mulighederne for at kunne skattedumpe indenfor rammerne  af EU der muliggører etablering af arbejdspladser i deres land i det hele taget.

Det medfører et forøget pres imod Danmark. Vi bankede de andre lande på plads med vores fire forbehold. Vi var EU’s indgangsdør til de Nordiske lande, der måske ville med. De havde dengang intet andet valg end at kysse vores sko og bøje sig i støvet for vores krav.

Idag er verdenen en anden indenfor EU. Vi har en række lande som er nye i Øst-Europa. Når man taler om at harmonisere, så taler man i virkeligheden om at forringe forholdene i alle lande indtil at man når laveste fællesnævner. Vi er ikke længere interessant og de ved godt at den eneste årsag til at vi skulle være med – landbrugsstøtten – er væk. Der  er ingen motivation for os mere. Det siger sig selv at når vi skal tillade vores politikere at rejse og spise på linie med de andre politikere i denne superelitære kaffeklub og prisen for dette rejseri er pinsel for vores befolkning, så må det mindste krav da være at Danmark netto for flere penge ind end vi giver ud.

Men stemmefordelingen er uretfærdig for Danmark. En af tidens største Europæiske politikere – den nu pensionerede Mogens Camre – udtrykte det så smukt at man næsten får tårer i øjnene. Det var en af de store øjeblikke i Europæisk politik efter årtusindeskiftet. Desværre gik han som bekendt på pension.

Den stemmefordeling EU har nu og de ændrede retsvilkår som landets borgere møder hvor at kravet om dobbelt strafbarhed bortfalder mellem EU landene, så Danske statsborgere kan blive straffet i udlandet for handlinger der ikke er strafbare i Danmark indikerer klart at vores tid i EU er ovre.

Vi kan ikke acceptere at fotos af fremmede eller ens egen bil bliver sendt til ens adresse med krav om betaling uanset at man har gjort noget galt men er sluppet ud af landet i tide. Vi kan slet ikke acceptere at man kan risikere udlevering til et fremmed land, hvis blot et EU-land har love som er markant anderledes end de Danske. Tænk på hvilke love f.eks. Tyrkiet har og de er efter eget udsagn kandidat til EU.

Vi har været medlem af EU siden 1972. Må 2010 blive det år vi melder os ud.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

When far from home

When you are not home, you are not you

Uddannelse til ingenting

om mit liv efter uddannelse og inden jeg forhåbentlig snart kan stoppe med at arbejde igen

Jack1993's Weblog

Just another WordPress.com weblog

Sex and Other Four Letter Words...

Stories and Essays seeking Truth through Controversy

Missing TTI Victims Teens

Victimized Teens missing as result of the Troubled Teens Industry

Henrik Hansen's blog

Henrik Hansen's blog on everything and everybody

Søren Hansens blog

It's my life.

Jens Sørensens blog - tanker fra et eksil

Studerende og bitter i en afkrog fjernt fra civilisationen

Little Wordlings

Poetry, Science and other Wordlings

Ude er godt men hjemme er bedst

En side for dem som overvejer at leve og studere i udlandet

birthe1951

Birthe født i 1951 - om mit liv og mine holdninger

Bentes hjemmeblog's Blog

Lidt om vores families liv

Today a child died

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggers like this: