Rotsne

Hvorfor at EU aldrig vil fungere

In Politik on februar 15, 2012 at 8:00 am

Jeg synes at tiden må være kommet til at konkludere at EU aldrig ville komme til at fungere i unionens nuværende form.

Faktum er at EU idag er delt i 3 dele.

Den effektive del hvor at politikerne vil lade befolkningen knokle indtil at de er tæt ved 100 år og hvor at befolkningen autoritært accepterer de slavelignende påbud uden protester, hærværk, afbrændinger og gadevold. Kort sagt en knækket befolkning, som man måtte forvente at finde den i en diktaturstat.

Den rige del hvor at pengene er. Reelt er de Europas herskere og for nylig rejste den tyske kansler til Frankrig for at hjælpe dem med at vælge en dværg til præsident de kan styre.

Den fattige del hvor at befolkningen ikke kender til konceptet arbejde på trods af hårdt arbejdende politikere. Den del af Europa strækker sig helt op til Belgiens grænse. I disse lande har man ikke fattet at tiden ikke længere er til at man kan have en generel pensionsalder omkring de 60 år. Man har heller ikke fattet at størstedelen af arbejdsstyrken skal betale skat. I mine øjne er det i orden at unge har lidt sort arbejde imens at de er under uddannelse. Stort set alle håndværksstuderende arbejder lidt ved siden af. Alle ved at låner man til sin uddannelse, så sidder man i gæld resten af livet, hvis dette lån skal finansiere en tålelig studietid med Iphone, bærbar PC og en bil der kun kan passere synhaller på vennelisten. Men i Sydeuropa er tilstandene helt ude af kontrol.

Det er kort sagt en doven befolkning kombineret med en desperat gruppe af politikere der over rum tid har forsøgt at forklare befolkningen fakta om tilværelsen anno 2012.

Nu har man så lavet en hjælpepakke til Grækenland. Når man ser befolkningens måde at sige tak på, så burde det stå klart for alle at befolkningen ikke ønsker reformer. De ønsker at forsætte med at dovne. “Vi har taget imod EU-pengene i god tro” sagde en taxa-chauffør. Hallo! Der findes ingen mennesker der bare giver penge væk. Er det den slags mennesker der tror på emails om at man har vundet 1.000.000 dollars?

Man skal altid udføre noget for de penge man får. Det burde være den første regel man lærer sine børn for det er livets grundregel.

Jeg ser ingen fremtid for EU.

Hvad værre er – jeg frygter for hvad vi som befolkning kan udsættes for, når vi som villige får accepterer vilkår for pension og afgifter selv en nordkoreansk diktator kun ville være i stand til at gennemføre med brug af soldater og våbenbrug.

Vi er mange over 35 år, hvor at man stopper op for at se hvad man har formået at strække karrieren til for at gøre sig klar til at trække sig tilbage, der bare må konstatere at efterlønnen som vi måske har arbejdet 10-20 år for og nu var begyndt at se frem til bare forsvinder.

Jeg vil med alvor hævde at der ikke er mange lande hvor at befolkningen sidder så hårdt i det og må lide så meget for at få lov til at trække sig tilbage som befolkningen i Danmark.

Det er virkelig barske tider.

Reklamer
  1. […] dette emne, så jeg en der så tydelig begrundede hvorfor at EU ikke vil komme til at fungere. Hvorfor at EU aldrig vil fungere Grækenland er blot et symptom på den Europæiske syge. Det kan ikke være meningen at vi skal […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

When far from home

When you are not home, you are not you

Uddannelse til ingenting

om mit liv efter uddannelse og inden jeg forhåbentlig snart kan stoppe med at arbejde igen

Jack1993's Weblog

Just another WordPress.com weblog

Sex and Other Four Letter Words...

Stories and Essays seeking Truth through Controversy

Missing TTI Victims Teens

Victimized Teens missing as result of the Troubled Teens Industry

Henrik Hansen's blog

Henrik Hansen's blog on everything and everybody

Søren Hansens blog

It's my life.

Jens Sørensens blog - tanker fra et eksil

Studerende og bitter i en afkrog fjernt fra civilisationen

Little Wordlings

Poetry, Science and other Wordlings

Ude er godt men hjemme er bedst

En side for dem som overvejer at leve og studere i udlandet

birthe1951

Birthe født i 1951 - om mit liv og mine holdninger

Bentes hjemmeblog's Blog

Lidt om vores families liv

Today a child died

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggers like this: